05.07.2017.

Prenos Vošine utakmice i iz Slovačke - očekuju se pune tribine


Fudbalere Vojvodine  u četvrtak očekuje revanš utakmica 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope s Ružomberokom

Novosađani imaju minimalnu prednost od 2:1 iz prvog susreta.

Trener Vanić neće moći da računa na povređenog levog beka Nikolu Antića, kao ni na Milana Bubala i Uroša Stamenića. U prvom susretu Antića je veoma dobro zamenio Dženan Bureković, a novi strateg igre crveno-belih najavio je da velikih promena u sastavu, kao ni u načinu i sistemu igre - neće biti.

Posle višečasovnog putovanja i ručka koji je ekipa obavila u Mađarskoj, po dolasku u Ružomberok, ekspedicija Vojvodine smestila se u hotelu “Kultura” i, posle kraćeg odmora od puta, predveče su fudbaleri odradili trening na igralištu jedne lokalne ekipe. Večeras će u terminu susreta, od 19 časova, odraditi trening na stadionu Ružomberoka i upoznati se s uslovima za igru. Zanimljivo je da je nedavno obnovljena travnata podloga na ovom objektu, tako da valja očekivati dobar teren koji će igračima oba tima omogućiti optimalne uslove.

Stadion u gradu na severu Slovačke, od oko 30.000 stanovnika, ima dve tribine. Interesovanje za utakmicu je, prema poslednjim informacijama, dosta dobro i može se očekivati da će susretu prisustvovati svih 4.876 gledalaca, a karte se prodaju po cenama od tri, pet i šest evra.

Direktan prenos utakmice na RTV 1.

foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić