18.07.2017.

Posle 3310 - stižu novi stari modeli: Nokia telefoni od 13 i 19 evra


Nokia 105 i Nokia 130 donose bolju vrednost „upakovanu“ u novi dizajn

Novi dizajn popularnih Nokia osnovnih (feature) telefona omogućiće korisnicima širom sveta da ostanu povezani i da uživaju u novim karakteristikama ovih telefona.

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, predstavila je sredinom jula nova izdanja Nokia 105 i Nokia 130 telefona. Oba modela imaju osvežen ergonomski dizajn, osnovne karakteristike, a karakterišu ih pouzdanost i trajnost. Ovi telefoni imaju ekran dijagonale 1.8 inča u boji (4.6 centimetara), LED lampu, elegantni dizajn i dostupni su u tri boje. Očekuje se da će prodaja ovih modela u Srbiji otpočeti tokom jula.

Sa preko 200 miliona prodatih Nokia 105 telefona širom sveta, ovaj nagrađivani model sad odlikuje novi dizajn, izvanredno trajanje baterije, bolja upotrebljivost, veći ekran i novo taktilno polje sa tastaturom. Novi izgled Nokia 105 telefona inspirisan je dizajnom ranijih modela i zahvaljujući lepom i prirodnom obliku odgovara ruci. Kućište je izrađeno od polikarbonata, koji štiti od udaraca i padova. Nokia 105 pruža kvalitet, pouzdanost i dizajn koji se i očekuje od Nokia telefona.

Nova tastatura sastoji se od odvojenih polja koja omogućavaju lakše rukovanje telefonom, dok ekran dijagonale 1.8 inča pruža bolju preglednost tokom igranja vaše omiljene igre, kao što je Snake Xenzia. Uz ovaj model dolaze još dve “isprobaj i kupi” igre - Doodle Jump i Crossy Road.

Nokia 105 vam omogućava i do 15 sati razgovora, a u fazi mirovanja ovaj model može da izdrži i do mesec dana uz samo jedno punjenje. Uz dovoljno prostora za skladištenje do 500 tekstualnih poruka i do 2.000 kontakataa.

Dostupna je u dual i singl SIM varijanti, sadrži FM radio i puni se uz pomoć standardnog Micro USB kabla (USB 2.0).

izvor: mondo.rs, agencije, foto: youtube.com