05.07.2017.

Parkiranje za vreme EXIT festivala


Za vreme održavanja Egzita na Petrovaradinskoj tvrđavi od 5. do 9. jula Parking servis organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama:

Ulica Lisinskog
Ulica prote Mihaldžića
Ulica Vladimira Nazora
Trg vladike Nikolaja
Parking prostor duž Keja skojevaca

Kapacitet parkirališta je 400 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

Zbog izuzetno velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, iz Parking servisa apelujemu na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.

Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti I DNEVNOM KARTOM: na Beogradskom keju, kod SPENS-a u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FK „Vojvodina” i SPENS-a (kod restorana „Ognjište”). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 100 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna „pauk” služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.