10.07.2017.

Novi odlasci iz Voše u najavi: Interesovanje klubova iz inostranstva - za Trujića, Malbašića i Planića


Novosađani su u subotu uveče imali sastanak sa čelnicima kluba, Dušanom Mijićem i Dragoslavom Vukovićem, na kojem je analiziran dosadašnji učinak
kao pouka s ciljem da se igrači usredsrede na predstojeće izazove.

Sastanku i treningu, međutim, nije prisustvovao Nikola Trujić, koji će, kako najavljuje, podneti tužbe zbog napada grupe navijača u svlačionici posle utakmice u Slovačkoj.

- Svakako da to nije smelo da se desi i da je Trujić pod stresom, ali videćemo u narednih nekoliko dana šta će se dešavati - kaže Nenad Vanić, trener novosadskog superligaša. - Sigurno da nam je svima teško, svi su dali sve od sebe, ali sada je najvažnije da se ekipu podrže klub i navijači. Utisak je da sve ide u pravcu toga da se strasti smire i da se svako posveti svom poslu maksimalno.

U Vojvodini najavljuju pojačanja koja će umnogome zavisiti od eventualnih odlazaka iz ekipe. Jer, za Trujića, Malbašića i Planića postoji interesovanje klubova iz inostranstva.

- Ima interesovanja za još dva-tri igrača koji su pokazali kvalitet, a nije isključeno da neuspeh u Evropi nešto i promeni. Međutim, mi moramo da budemo pripremljeni za početak prvenstva. Za upražnjena mesta ćemo potražiti adekvatne zamene, angažovati talente iz naše Omladinske škole s ciljem da formiramo respektabilnu ekipu za vrh tabele - rekao je Vanić.

izvor: novosti.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić