16.07.2017.

Meleg: Igrač sam Kajzerija - ali da bih bio registrovan, Vojvodina mora da pošalje sertifikat


Nećemo Melegu dati ispisnicu dok se sve ne razjasni

Ne možemo dozvoliti da se sve radi protiv i na štetu kluba i pitam se ko je Melegu dao sporni papir, kaže  predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković za Novosti.

- Meleg je, uz podršku člana bivše uprave kluba, falsifikovao dokumenat za izlaznu klauzulu i pokušava da izigra klub - kaže Vuković. - Međutim, dok ova uprava rukovodi, lopovluka, ugrađivanja i izmišljenih procenata neće biti. Turci su nam uplatili 300.000 evra kao obeštećenje za Melega, upravo na osnovu falsifikovanog papira koji nije zaveden ni u Fudbalskom savezu grada ni u FSS. Naravno, to ne možemo da prihvatimo, niti da priznamo taj papir, a zna se da je obeštećenje za Melega milion evra.

Vuković naglašava da će Meleg morati da ponudi objašnjenje o spornom papiru.

- Nećemo Melegu dati ispisnicu dok se sve ne razjasni. Ne možemo dozvoliti da se sve radi protiv i na štetu kluba i pitam se ko je Melegu dao sporni papir. Ono što je nama jasno jeste da je Meleg i dalje igrač Vojvodine, i po tom pitanju smo podneli tužbu UEFA - kaže za Novosti predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković.

Sa svoje strane, Dejan Meleg, kako naglašava, ne želi bilo šta da komentariše i ističe da će vreme sve pokazati.

- Što se mene tiče, stvari su jasne - kaže Meleg u telefonskom razgovoru. - Igrač sam Kajzerija, ali da bih bio registrovan, Vojvodina mora da pošalje međunarodni transfer sertifikat. Videćemo šta će se dešavati narednih dana. Nadam se da će se postići dogovor.

izvor: novosti.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić