03.07.2017.

Liga Evrope: Voša bez Antića u Slovačkoj - Malbašić o golovima, smeni Bataka (VIDEO)


Fudbaleri Vojvodine putuju u Slovačku, gde ih u četvrtak očekuje revanš utakmica 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope s Ružomberokom

Novosađani imaju minimalnu prednost od 2:1 iz prvog susreta, a raspoloženje im je donekle pokvario gol rivala iz 81. minuta, kada je Erik Danijel savladao Emila Rockova. Ipak, crveno-beli imaju pogodak više, a time i pravo na verovanje da će se plasirati u narednu rundu, u kojoj bi ih čekao norveški Bran.

Kapiten Nikola Antić, zbog povrede mišića zadnje lože, nije igrao u prvom duelu sa Ružomberokom.


“Idem na još jedan pregled, ali, kako stvari stoje, najverovatnije je da ću propustiti i utakmicu u četvrtak. Povređen mi je mišić koji se nalazi na nezgodnom mestu u butini i teško je na njemu primenjivati terapiju. Moram da budem strpljiv, a verujem da će moji saigrači odraditi posao kako treba i obezbediti Voši prolazak u 2. kolo kvalifikacija. Bolja smo ekipa i ubeđen sam da ćemo to u Slovačkoj i dokazati”, optimista je Antić.

Filip Malbašić, fudbaler Vojvovdine,bio je u centru pažnje na prvoj kvalifikacionoj utakmici sa Ružomberokom u Novom Sadu. Postigao je dva evro-gola i još jednom dokazao visoku igračku klasu.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Planić: Primili gol i od gotovog napravili - veresiju