20.07.2017.

Izmena režima saobraćaja u Ulici Novosadskog sajma - ukidanje stajališta za liniju broj 5


Novosadska toplana  od 19. jula nastavlja sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Novosadskog sajma od broja 2 do broja 56.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena izmena režima saobraćaja. Od Ulice Branimira Ćosića do Mičurinove ulice zauzima se desna kolovozna traka u smeru od Bulevara oslobođenja ka Hajduk Veljkovoj ulici.

Saobraćaj se u Ulici Novosadskog sajma preusmerava u levu kolovoznu traku i odvijaće se dvosmerno, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h. Zabranjuje se skretanje levo iz Ulice Novosadskog sajma u Ulicu Bore Prodanovića i Mičurinovu ulicu, kao i skretanje levo iz Ulice Bore Prodanovića u Ulicu Novosadskog sajma.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 24. avgusta.

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremeno ukidanje autobuskog stajališta u Novom Sadu u ulici Novosadskog sajma (preko puta OŠ Petefi Šandor), za liniju broj 5 (smer prema Avijatičarskom naselju) zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže u ulici Novosadskog sajma. Stajalište se ukida u periodu od 19. jula do 24. avgusta.

Privremeno se ukida autobusko stajalište linije broj 5 u Novom Sadu u ulici Novosadskog sajma (preko puta OŠ Petefi Šandor).