Voši potrebna podrška za Ligu šampiona - Klub ne može da obezbedi sredstva


Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin primili su rukovodstvo i igrače Rukometnog kluba Vojvodina
povodom ostvarenog uspeha tog kluba, odnosno osvajanja pete uzastopne titule prvaka Super lige Srbije.

- Rukometni klub Vojvodina je pet godina državni prvak, a osvaja i druge trofeje. Mnogo je teže braniti titulu nego osvojiti, jer svi pokušavaju da pobede prvog. To svedoči o kontinuitetu dobrog rada, pokazuje da klub ima dobru upravu i kvalitetan stručni štab. Čestitam im, raduje me što već tradicionalno u junu dolaze u Gradsku kuću sa šampionskim peharom, i verujem da će biti još konkurentniji na međunarodnim takmičenjima – rekao je gradonačelnik i dodao da je jako važno što je Grad obezbedio infrastrukturu, odnosno prostor Klubu, u kojem mogu samostalno na najbolјi način da organizuju svoj rad.

Predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan Đukić zahvalio se gradonačelniku na prijemu i lepim rečima.

- Klub Vojvodina beleži najveće uspehe od kada je u hali na Slanoj bari, jer nam to omogućava najkvalitetniji rad. Mi smo organizaciono na nivou bilo kog kluba SEHA lige, ali su budžeti kod njih mnogo veći. Predstoje nam ozbilјni razgovori o eventualnom učešću u Ligi šampiona, jer je reč o velikim sredstvima koje sam Klub ne može da obezbedi – zaklјučio je Đukić.

Na prijemu u Gradskoj kući gradonačelniku je uručena zahvalnica za veliku podršku koju pruža tom sportskom klubu.

POPULARNO