Voša na Zlatiboru protiv Puteva i Zete - generalka u Novom Sadu


Posle samo 13 slobodnih dana, koliko im je trajala letnja pauza, fudbaleri Vojvodine okupili su se u Fudbalskom centru “Vujadin Boškov” u Veterniku i počeli pripreme za novu sezonu

Na prvoj prozivci bili su prisutni svi prvotimci koji su u prošloj sezoni nosili crveno-beli dres, kao i veći broj novajlija i fudbalera koji su došli na probu.

“Na prozivku su došli svi igrači, izuzev Dejana Melega, koji je sa mladom reprezentacijom na pripremama za EP, Lazara Zličića i Milana Lazarevića koji se nalaze sa U-20 selekcijom“, rekao je šef stručnog štaba Radoslav Batak.

-Pored fudbalera iz prošle sezone, došlo je i dosta mladih momaka koji će biti na probi. Ciljevi u novoj sezoni su postavljeni veoma visoko, odnosno želja kluba je da napreduje u evropskoj konkurenciji. Za to je, naravno, potrebno i da se pojačamo na ključnim pozicijama. Pred nama su skoro četiri nedelje rada do prve utakmice u kvalifikcijama za Ligu Evrope. U četvrtak, 8. juna, putujemo na desetodnevne pripreme na Zlatiboru, gde ćemo odigrati tri trening utakmice. Generalnu probu pred početka sezone imaćemo 22. juna u Novom Sadu“.

Prvu proveru tokom letnjih priprema na Zlatiboru Vojvodina će imati 9. juna, a rival će joj biti ekipa Jedinstvo Putevi iz Užica. Nova provera uslediće 11. juna, ali još uvek nije poznat protivnik. Protiv Zete iz Golubovaca (Crna Gora) kontrolni susret zakazan je za 14. jun.

izvor: dnevnik.rs, foto: fkvojvodina.rs

Vojvodina ostala bez tri važna igrača - Puškarić, Paločević i Babić odbili produžetak saradnje


POPULARNO