27.06.2017.

Trujić pred Ligu Evrope: Idealan rezultat bio bi naša pobeda od 2:0 ili 3:0


U četvrtak se igra prva utakmica 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojoj će Vojvodina dočekati Ružomberok

"Najvažnije po meni jeste da ne primimo pogodak na svom terenu. Idealan rezultat bio bi naša pobeda od 2:0 ili 3:0, ali sam svestan da to neće biti ni malo lagan zadatak da se ostvari. Koliko znam, Slovaci su veoma tvrda ekipa, to se posebno odnosi na njihov obrambeni red i moraćemo da uložimo maksimum u svakom segmentu igre. Imamo kvalitet da eliminišemo Ružomberok, dobro smo radili u pripremnom periodu i to nam daje povod za optimizam", rekao je za Dnevnik Nikola Trujić, jedan od igrača od kojeg navijači crveno-belih očekuju da savlada protivničkog čuvara mreže.

Od Trujića se pre svega očekuju golovi?

"Verujem u sebe, za pogađanje protivničkih mreža se uvek spremam. Tako je bilo i ovog puta, ali nisam time opterećen. Najvažnije je da postižemo golove, bez obzira na to kako se zove strelac, a sigurno je da bih za nijansu zadovoljniji bio ukoliko to baš meni pođe za nogom. Znamo šta nam je cilj i posvećeni smo tome, jer želimo da ga ostvarimo i prođemo u naredno kolo kvalifikacija", dodao je Trujić.

Ekipi Vojvodine, kao i drugim timovima, mnogo znači podrška s tribina.

" Počela je sezona godišnjih odmora i u najavi će u četvrtak biti topao dan. Ipak, iako se može očekivati vrućina i u večernjim satima, ne vidim razlog zbog kojeg naši navijači ne bi došli da nas bodre u velikom broju. Pretpostavljam da su, baš kao i mi, naši simpatizeri željni dobrog fudbala i da će ih to motivisati da dođu na stadion i pruže nam veliku podršku. Navijači su prošle godine bili naš dvanaesti igrač, umeli su da stvore pravi, evropski ambijent na tribinama i nadam se da će tako biti i u utakmici sa Ružomberokom", očekuje Nikola Trujić.

izvor: dnenvik.rs, agencije, foto: ilustracija

Liga Evrope: Voša bez Melega u četvrtak - ako se priključi treninzima možda igra u Slovačkoj