Planić: Prija interesovanje C.zvezde i Partizana - U ovom trenutku jedino me zanima Vojvodina


Među najiskusnijim i najboljim fudbalerima Vojvodine u novoj sezoni biće, opšte je mišljenje, pouzdani štoper Bogdan Planić
momak kojeg je zimus želela u svojim redovima Crvena zvezda, a koji se ovog leta dovodi u vezu s Partizanom. Planić je na neki način domaćin novosadskom timu, pošto je sa Zlatibora, rođen je 1992. godine i ovde se nalazi kod kuće.

Da li vam prija interesovanje Partizana i Crvene zvezde i može li da se dogodi da promenite sredinu u toku prelaznog roka?

"Lagao bih ako bih rekao da mi ne prija to što su dva velika kluba pokazala da bi volela da me vide u svojim redovima. To je svojevrsno priznanje i potvrda mojih dobrih partija u prošloj sezoni, ali, najiskrenije, o tome uopšte ne razmišljam. Nisam imao baš nikakve kontakte s predstavnicima beogradskih klubova, baš kao ni sa klubovima iz inostranstva. U ovom trenutku jedino me zanima Vojvodina i da se što bolje spremimo za novu sezonu. Atmosfera u ekipi veoma je dobra, svi fudbaleri nastoje da se pokažu u najboljem svetlu, neki da zasluže mesto u prvom timu, neki da potpišu profesionalne ugovore. Drago mi je, s druge strane, što su bile primećene moje dobre partije, ali moram da naglasim da su one zasluga i mojih saigrača. Došao sam iz OFK Beograda u veći i bolji tim, a odavno se zna da je onda mnogo lakše igrati i pokazati sve ono što umete. Nastaviću u istom stilu, a priče o nekoj promeni sredine ostavimo za neko drugo vreme", rekao je Bogdan Planić u intervjuu za Dnevnik.

izvor: dnevnik.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

POPULARNO