09.06.2017.

Pet Party Maskenbal u Bigu - Najveća humanitarna žurka za kućne ljubimce stiže u Novi Sad


Pet Party Maskenbal humanitarnog karaktera održaće se u subotu, 10. juna, od 12 časova u holu BIG Shopping Centra u Novom Sadu

Ceo dan biće u znaku kućnih ljubimaca svih vrsta, rasa i uzrasta, kao i maca i kuca bez doma za koje će se prikupljati hrana i oprema.


Svi učesnici ove manifestacije dobiće besplatan paketić, ali i šansu da osvoje dodatne nagrade, učestvovanjem u izboru za naj repić, super klempu, naj par i druge zabavne kategorije. Mogućnost da učestvuju u online takmičenju za titulu najelegantnijeg psa, najelegantnije mačke i najelegantnije male životinje i tako osvoje vredne nagrade, dobiće svi učesnici koji se budu fotografisali.


Kao i prethodnih godina, i ovaj događaj će biti humanitarnog karaktera i prikupljaće se paketići za napuštene kuce i mace Novog Sada. Nebrojeno interesantnih i kreativnih sadržaja očekuje sve posetioce, u kojima će, verujemo, najviše uživati najmlađi vlasnici mezimaca.

Zainteresovani za učešće u događaju mogu da se prijaviti na portalu www.petface.net do petka, 9. juna u 17 časova.

Sve posetioce BIG Shopping Centra očekuje odličan provod i brojni pokloni iznenađenja na tradicionalno najvećoj žurci za ljubimce.