28.06.2017.

Na najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu - EXIT kamp i ove godine na Štrandu


EXIT kamp će i ove godine biti postavljen na najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu, čuvenom novosadskom kupalištu Štrand


Koliko su legendarni dani i noći na Štrandu, potvrđuju i posete samih Novosađana koji za vreme festivala dođu sa šatorima, ne bi li iskusili jedinstveno EXIT kampovanje o kome priča desetine hiljada mladih iz celog sveta. Boravak u EXIT kampu za goste predstavlja nezaboravno iskustvo.

Druženje sa ljudima iz svih krajeva planete, spavanje pod vedrim nebom, celodnevno kupanje i muzika koja ne prestaje, nova relaks zona za opuštanje, samo su neka od zadovoljstava koje kamp čine nezamenjivim festivalskim iskustvom. Ubedljivo omiljena lokacija za kampere, ove godine nudi i glamping. U pitanju je, jednostavno rečeno, glamurozno kampovanje, za sve one koji žele da spoje atmosferu kampa sa udobnim i komfornim smeštajem. Pored garantovanog mesta, posetiocima EXIT kampa biće obezbeđeni i zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, brojni kreativni sadržaji, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri.

EXIT Village biće otvoren za sve vlasnike kamperskih narukvica od 4. jula u 8 časova pa sve do 11. jula u podne, dok će recepcija kampa biti otvorena 24 sata. Cena sedmodnevnog boravka po osobi iznosi 3.000 dinara u pretprodaji, a 4.500 dinara ukoliko se kupi na licu mesta. Prodaja propusnica za kamp, ali i naručivanje kamperske opreme, koja će kampere da sačeka na recepciji, može se obaviti putem sajta www.exittrip.org.

Uverite se i sami zbog čega brojni svetski mediji prenose glas širom planete o lepotama Novog Sada, gostoprimstvu lokalnih ljudi i plaži Štrand. Pored kupaćeg kostima, kreme za sunčanje i peškira za plažu, obavezno je poneti dobru energiju i spremni ste da se izgubite u ljubavi ovogodišnjeg EXIT festivala uz najjače programsko izdanje ikad!

Svoje nastupe potvrdili su The Killers, Years & Years, Jason Derulo, Hardwell, Jeff Mills, Liam Gallagher, Paul Kalkbrenner, Rag’n’Bone Man, Jake Bug, Nina Kraviz, Roisin Murphy, The Jesus And Mary Chain, Solomun, Dixon, Alan Walker, Black Coffee, Duke Dumont, Recondite i brojni drugi.

izvor, foto: exitfest.org