29.06.2017.

Melegu iz Voše poslali preporučeno pismo - on potpisao za Kajzeri


Na zvaničnoj stranici Kajzerispora objavljeno da je Dejan Meleg potpisao trogodišnji ugovor sa ovim klubom

Dejan Meleg  bio je u Poljskoj sa mladom reprezentacijom Srbije koja je pre pet dana eliminisana sa tog takmičenja, i tokom kog nije zabeležio ni minut na terenu kod Nenada Lalatovića, a po povratku u zemlju trebalo je da se pojavi na treninzima u FC "Vujadin Boškov".

Međutim, Radoslav Batak ga još nije video u opremi "lala" u ovoj sezoni, a najverovatnije i da više neće. Prvo, on se nije javljao na pozive čelnika...

Bivši kapiten Vojvodine, koga je u toj obavezi zamenio Nikola Antić pre nekoliko meseci, je bio viđen u tamošnjem klubu Kajzerisporu, ali iz Vojvodine tvrde da na njihovu adresu nije stigla konkretna ponuda.

"Po pitanju njega mi nemamo nikakvih informacija. Niko se od predstavnika turskog kluba, o kojem smo takođe i mi čuli iz novina kao i vi, nije konkretno javio. On je bio sa reprezentacijom Srbije na EP, vratio se, nije se pojavio na treningu, mi smo ga zvali telefonom, no on nije odgovorio na naše pozive", kazao je predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković za Mondo i kazao koju konkretnu meru, i to vrlo neobičnu u 21. veku, preuzela Vojvodina:

"Poslali smo mu preporučeno pismo na njegovu adresu i tražili da se odazove svojim profesionalnim obavezama. Jednostavno je prestao da dolazi - zašto, ne znamo".

U međuvremenu - iznanađenje iz Turske...

Na zvaničnoj stranici Kajzerispora objavljeno da je Dejan Meleg potpisao trogodišnji ugovor sa ovim klubom!

Meleg je registrovan za Ligu Evrope i prvi meč "lala" na "Karađorđu" (četvrtak, 20 časova), ali je svima jasno da neće biti moguće računati na njega...

I trener Novosađana Radoslav Batak je u najavi meča kazao da nema informacije o Melegovoj budućnosti i da će on za meč sa Ružomberokom izabrati fudbalere koji su "glavom u Vojvodini".

Vuković ističe da je i prethodno bilo problema sa Melegom i njegovim menadžerom, kako on kaže "čudno se ponašaju", ali da se on nada da će se se sve uskoro rešiti.

"Nećemo mu kvariti budućnost. Ima ugovor i ne znamo da li postoji interesovanje, samo smo to videli u novinama. U narednih par dana će se to valjda rešiti. Ili neće...", poručio je Vuković.

Dejan Meleg je inače bio jedan od najboljih fudbalera Vojvodine prošle sezone, otkako je po drugi put obukao dres "stare dame" u januaru 2016. godine, ali je ovog proleća imao mali pad u igri čemu je verovatno "kumovalo" i to što nije išao na zimske pripreme novosadskog kluba, prenosi Mondo.

Tadašnji trener Ivanović i Uprava odlučili su da ga "ostave" u Veterniku, gde je radio samostalno, dok se čekao njegov transfer u Ajntraht iz Braunšvajga, ali se to na kraju izjalovilo i on je imao problema da nađe staru formu dok su se na klupi ispod zapadne tribine "Karađorđa" smenjivali treneri.

Prošle sezone odigrao je 43 meča "lale" i zabeležio 12 golova uz 6 asistencija.

Mondo je pokušao da kontaktira Dejana Melega i čuje "drugu stranu priče", ali nije odgovarao na poruke.

Ekipa Dnevnika je kao i tokom prethodnih dana, pokušala da stupi u kontakt s Dejanom Melegom, ali bez uspeha, pošto na pozive nije odgovarao, isto su prošle i druge ekipe medija.

„Sada smo barem saznali gde se nalazi Dejan Meleg i zbog čega nam se nije javljao od povratka s Evropskog prvenstva u Poljskoj“, rekao je za Dnevnik Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina.

„On ima važeći ugovor s našim klubom, nismo mu izdavali nikakve papire i zaista ne znam na osnovu čega je mogao da potpiše za Kajzeri, pa čekamo da nam se Turci jave i da vidimo šta će se dalje događati. Ponoviću da nikakvu zvaničnu ponudu turske ekipe, niti bilo kog drugog kluba za Dejana Melega nismo dobili“, napomenuo je Vuković.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Meleg kapiten i zvanično otišao iz Voše - potpisao trogodišnji ugovor sa Kajzerisporom