28.06.2017.

Liga Evrope: Voši sudi debitant - karte od danas u prodaji


UEFA je potvrdila ko će deliti pravdu na utakmicama u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Što se tiče Novosađana, oni u četvrtak od 20 časova dočekuju ekipu slovačkog Ružomberoka, a za glavnog sudiju na toj utakmici određen je 31-godišnji Turčin Halil Umut Meler, koji nema iskustva na evropskoj sceni u seniorskoj konkurenciji.

Njemu će u ovoj utakmici pomagati zemljaci Kerem Ersoj i Osman Gokan Bilir, a četvrti sudija biće Umit Ozturk.

Prodaja ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

sreda, 28. jun: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad.

Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana “Ognjište”), od 12 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok.

Četvrtak, 29. jun: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 16 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 17 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za sever.

Ulaznice će se prodavati po ceni od 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever), s tim da će jedno lice moći da kupi najviše tri ulaznice.

Ulaznice će se prodavati po principu “jedna ulaznica – jedna stolica”, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta.

Ulazak na ovu utakmicu biće omogućen i svim navijačima koji imaju sezonsku ulaznicu FK Vojvodina iz prošle sezone.

Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da na vreme obezbede ulaznice i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.