29.06.2017.

Liga Evrope: Voša ide na pobedu - konačno i prenos utakmice


Posle nešto više od mesec dana pauze, fudbaleri Vojvodine ponovo će odigrati jedan zvaničan takmičarski meč na “Karađorđu”

U prvom meču u novoj sezoni, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protivnik crveno-belima u četvrtak od 20 časova biće slovačka ekipa Ružomberok

- Ružomberok je jedna organizovana ekipa, kako u fazi napada, tako i u fazi odbrane i nisu slučajno tokom čitave prošle sezone bili na trećem ili četvrtom mestu u slovačkoj ligi

Međutim, mi se spremamo još od trećeg juna i mislim da smo za nijansu kvalitetnija ekipa, što naravno treba pokazati i na terenu. Nadam se da ćemo se danas, pred našim navijačima, prikazati u najboljem mogućem svetlu – ističe Batak.

Vojvodina protiv Ružomberoka neće nastupiti kompletna.

- Jedini problem za sada je izvesno neigranje Antića, koji još uvek oseća posledice povrede zadnje lože. Svi ostali su spremni, uključujući i Jovančića i Lakićevića, koji su prethodnih dana takođe imali lakše povrede – napominje Batak.

Podrška publike na sutrašnjoj utakmici mnogo bi značila ekipi Vojvodine.

- Naravno da je podrška navijača uvek važna, jer nije isto igrati pred punim i pred polupraznim stadionom, što smo već nekoliko puta naglasili. Na kraju krajeva, fudbal se i igra zbog navijača, jer sa njima je potpuno drugačiji ambijent i utisak o utakmici, a i velika su podrška samim igračima – kaže Batak.


Prodaja ulaznica za meč između Vojvodine i Ružomberoka vršiće se po sledećem rasporedu:

Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 16 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 17 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za sever.

Ulaznice će se prodavati po ceni od 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever), s tim da će jedno lice moći da kupi najviše tri ulaznice.

Ulaznice će se prodavati po principu “jedna ulaznica – jedna stolica”, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta.

Ulazak na ovu utakmicu biće omogućen i svim navijačima koji imaju sezonsku ulaznicu FK Vojvodina iz prošle sezone, a meč će direktno biti prenošen na prvom programu Radio televizije Vojvodine.

izvor: fkvojvodina.rs, foto: NSinfo

Melegu iz Voše poslali preporučeno pismo - on potpisao za Kajzeri