27.06.2017.

Liga Evrope: Voša bez Melega u četvrtak - ako se priključi treninzima možda igra u Slovačkoj


Dejan Meleg, jedan od najboljih fudbalera u timu Vojvodine u prošloj sezoni, nije pripremni period prošao s crveno-belima

On je bio u sastavu mlade reprezentacije Srbije koja je nastupila na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, odakle su stizale vesti da je postigao dogovor s turskim prvoligašem Kajzerijem i da će karijeru nastaviti u tom klubu. Sinoć je očekivan Melegov dolazak na trening Vojvodine i razjašnjenje situacije.

"Dejan Meleg je igrač pod ugovorom s Vojvodinom i mora da ispunjava obaveze, odnosno da trenira. I dalje nam se ni jedan klub nije javio da je zaintersovan za Melegov transfer, pa ćemo u najskorijem roku obaviti razgovor s Dejanom i čuti od njega kakvi su mu planovi", rekao je za Dnevnik Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora novosadskog superligaša.

Trener Radoslav Batak na Vukovićeve reči je dodao:

"Nemam još uvek informaciju o statusu Dejana Melega. On svakako neće konkurisati za sastav u prvom duelu s Ružomberokom, a moguće je, priključi li se treninzima, da na njega računamo za revanš u Slovačkoj. smo imali sastanak s igračima, počeli smo da ih upoznajemo s rivalom i da pripremamo prvi susret u četvrtak".

Ekipa Dnevnika je kao i tokom prethodnih dana, pokušala da stupi u kontakt s Dejanom Melegom, ali bez uspeha, pošto na pozive nije odgovarao.

izvor: dnevnik.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

"Prošle godine smo igrali u plej-ofu za grupnu fazu, sad je vreme da napravimo novi iskorak"