03.06.2017.

Krenule pripreme Voše - Na spisku svi igrači iz prethodne sezone, pregovori sa Bondarenkom i Mulićem


Fudbaleri Vojvodine su poslednju, i jubilarnu, 50. utakmicu u prošloj sezoni odigrali 21. maja
a samo trinaest dana kasnije ponovo su se okupili u FC "Vujadin Boškov" kako bi počeli pripreme za narednu takmičarsku godinu.

Razlog za ovako rano okupljanje je početak evropskih kvalifikacija koji je na programu već 29. juna, pa će fudbaleri novosadske "dame" pod vođstvom Radoslava Bataka pokušati da se spreme za što kraće vreme.

Na prozivci su se pojavili svi igrači iz prethodne sezone, čak i oni kojima je istekao ugovor i u narednim danima će pregovarati o produžetku (Paločević, Babić i Puškarić), uz obilje malo poznatih fudbalera koji su na probi, ali uz izuzetak Melega, Lazarevića i braće Zličić, koji su sa reprezentacijom Srbije, prenosi Mondo.

Radoslav Batak je kazao da je njegova želja da se zadrži postojeći kadar i da se u narednih nekoliko dana, do polaska na Zlatibor, klub pojača na deficitarnim pozicijama.

Od pojačanja do sada je stigao samo Nemanja Subotić iz Budućnosti (Dobanovci), koji je bio jedan od najboljih fudbalera Prve lige Srbije prošle sezone, a Batak je potvrdio da su Fejsal Mulić i Taras Bondarenko igrači sa kojima su pregovori u toku.

izvor: mondo.rs, foto: fkvojvodina.rs