29.06.2017.

Javio se Meleg: Nije ovo benzinska pumpa, ovo je fudbalski klub, ovo je Vojvodina


Dok su iz Vojvodine u sredu tvrdili da ne znaju gde je Dejan Meleg i da ne postoji nikakva ponuda Kajzerispora
- on se za to vreme našao u kancelarijama ovog turskog kluba i, prema onome što stoji na njihovom zvaničnom sajtu, potpisao trogodišnji ugovor.

Mladi fudbaler se uputio u Tursku odmah po završetku Evropskog prvenstva za mlade, umesto na treninge Vojvodine kako su u "Staroj dami" očekivali, i zadužio novu opremu.

Prema tvrdnjama ljudi iz Vojvodine, on se nije javljao na telefon, pa su oni, u danu kada je potpisao ugovor sa novim klubom, čak poslali i preporučeno pismo na njegovu adresu!

Dejan Meleg je jutro posle potpisa ugovora sa Kajzerijem prosledio Mondu njegovu stranu priče.

"Pamtiću samo najlepše trenutke - a bilo ih je mnogo. Moj odlazak je opravdan, ne znam zašto se iz kluba čude. Uprava je rekla da ne računa na mene i da nisam doprineo ekipi. Skinuli su mi traku bez osnova, nisu me vodili na pripreme iz samo njima znanih razloga, rekavši da ja odbijam trenfer koji je bio rekla-kazala. Ponuda nije postojala. I još mnogo mnogo stvari koje ne želim da iznosim u javnost. Sada kažu da ne znaju gde sam! Nasmejaću se! Ali, ipak, klub ne čini jedan čovek. Nije ovo benzinska pumpa, ovo je fudbalski klub, ovo je Vojvodina. Pitam se samo gde sve ovo vodi! Nisam se oglašavao do sada, ali osećam potrebu da to kažem navijačima i pružim podršku mojim saigračima. Ne osvrćem se na ono što je bilo, maksimalno sam koncentrisan na svoj novi klub", napisao je Dejan Meleg.

On se zahvalio treneru Radoslavu Bataku i poželeo sreću njegovim doskorašnjim saigračima koji već večeras igraju prvi takmičarski meč sezone protiv Ružomberoka (20h, "Karađorđe").

"Celom stručnom štabu na čelu sa trenerom Batakom želim sve najbolje u predstojećoj sezoni. On je ostavio lep utisak na mene kao čovek i  kao trener. Veliko hvala mojim drugovima i igračima sa kojima sam proveo lepih godinu i po dana. Takođe, zelim im ulazak u Ligu Evrope. Biće teško, imaju vrlo teške protivnike... Veliko hvala svim navijačima na podršci", napisao je on i dodao:

"Možda nisam sa vama večeras, ali srcem sam uz vas. Puno sreće!".

izvor: mondo.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić