14.06.2017.

"Biznis na štiklama" 15. juna u Master centru


Stručna međunarodna konferencija žena preduzetnica "Biznis na štiklama", održaće se dan pre početka Festivala vina "Interfest", u četvrtak, 15. juna, u Master centru

Na konferenciji će se govoriti o tome kako da se preduzetnice lično i profesionalno razvijaju, o marketingu, ali i kako da finansiraju dobru ideju.

"Očekujemo da žene uvećaju svoje znanje, a one koje još nisu u biznisu, da se ohrabre i postanu preduzetnice ukoliko to žele, da se ne plaše, nego da idu ka tome da unaprede svoje poslovanje. Jako je važno da se govori o ženskom preduzetništvu, jer se kod nas one, i dalje, teško odlučuju na takav poduhvat, a to bi trebalo da je drugačije", zaključila je Sofija Bajić, jedna od organizatorki konferencije.

Više od 400 preduzetnica doći će na stručna predavanja i panele na temu razvoja žena u preduzetništvu, započinjanja sopstvenog biznisa i opstanaka u njemu.

Konferencija se održava u organizaciji preduzetnica "Unije poslovnih žena Vojvodine" i udruženja Promocija zdravog života "Naturavita", a u saradnji sa NVO "Putevima preduzetništva" i "Business Café Srbija", a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada. Međunarodna stručna konferencija, namenjena je promociji i unapređenju ženskog preduzetništva.

izvor: 021.rs, foto: ilustracija, patrisyu/freedigitalphotos.net

POPULARNO