11.06.2017.

Bempah: Vojvodina je veliki klub - i svako ko dođe u nju treba da bude srećan i zahvalan zbog toga


Pripreme fudbalera Vojvodine na Zlatiboru polako odmiču, a crveno-beli svakodnevnim napornim radom pokušavaju da uđu u što bolju formu pred sezonu
u kojoj ih ponovo očekuje učešće u tri takmičenja i u kojoj će, kao i svaki put, imati visoko postavljene zadatke i ciljeve.

I dok šef stručnog štaba Radoslav Batak pokušava da pronađe idealnu postavu i uklopi linije tima prema svojim fudbalskim zamislima, svaki od fudbalera trudi se da se što više nametne i tako pokaže da zaslužuje mesto među startnih 11 igrača. To se posebno odnosi na novajlije, odnosno one kojima su ovo prve pripreme sa crveno-belima, a među njima je i novopridošli fudbaler iz Gane, bivši U-20 reprezentativac ove zemlje Džosef Ovusu Bempah.

Popularni Joja ili Kante, kako su ga već prozvali saigrači, srećan je što je postao član Vojvodine i što ima priliku da kroz rad na Zlatiboru još više fudbalski napreduje.

- Pre svega, zahvalan sam Bogu i Vojvodini, njenom rukovodstvu i treneru, na tome što su mi pružili priliku da danas budem ovde. Veoma sam srećan zbog toga i iskreno, zaista uživam u treninzima i sjajnim ljudima koji me okružuju i koji se svi jako lepo odnose prema meni – kaže Bempah.

Kakav je tvoj utisak o Vojvodini kao klubu? Da li si čuo ranije za nju i koliko si bio upoznat sa srpskim fudbalom?

- Za Vojvodinu sam čuo i ranije, zato što je za nju igrao jedan od najpoznatijih fudbalera Gane svih vremena – Stefen Apija. U Gani je nastupao za Harts of Oak, isti tim u kojem sam ja bio kapiten. Za mene je fudbalski uzor, a u Gani uživa ogromno poštovanje, pošto se smatra velikom zvezdom i takođe velikim čovekom. Lepo je što sada ponovo nastupam za jedan klub u kojem je on igrao, a takođe, poznato mi je da su u Vojvodini bili još i Jao Antvi i Sadik Adams. Vojvodina je veliki klub, sa sjajnim igračima i svako ko dođe u nju treba da bude srećan i zahvalan zbog toga.

Pročitajte više >>> izvor: fkvojvodina.rs, foto: NSinfo

POPULARNO