24.05.2017.

Zbog velikog interesovanja još jedna Cvetnu pijaca - u petak i subotu


Zbog velikog interesovanja organizuje se još jedna Cvetnu pijaca, šesta po redu ovog proleća, koja će se održati u petak i subotu, 26. i 27. maja, na platou Vujadin Boškov ispred Spensa

Polako, ali sigurno proleće se bliži kraju a leto nam uveliko kuca na vrata, pa je ovo poslednja prilika da u prolećnom ciklusu Cvetnih pijaca odaberete i kupite biljke za svoje stanove, kuće, bašte i terase.

Na Cvetnoj pijaci se kao i uvek može pronaći kvalitetno šarenoliko sezonsko cveće za bašte i balkone, raznovrsno začinsko bilje, kaktuse, sadnice šiblja, listopadnog i četinarskog drveća ali i opreme za hortikulturu. Nakon kupovine cveća, naši sugrađani mogu kupiti zdravu hranu i osladiti se izvrsnim medom i kolačima.

Na šestoj, poslednjoj "Cvetnoj pijaci" u prolećnom ciklusu 2017. godine, svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 70 proizvođača cveća i sadnica i 12 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Već 13 godina ova manifestacija daje doprinos uređivanju balkona i bašta u Novom Sadu, utiče na lepši izgled grada, a time nas sigurno približava ideji Novog Sada kao prestonice kulture. 

POPULARNO