28.05.2017.

Zbog povećanog interesovanja - Međunarodni vozovi u letnjoj sezoni


Zbog povećanog interesovanja tokom letnje sezone, od 1. juna će međunarodni vozovi početi ponovo da saobraćaju na relacijama ka Solunu, Sofiji i Istanbulu
saopštio je danas "Srbija Voz" a.d.

Polazak voza "Hellas" iz Beograda za Solun je u 18:35 časova, a iz Soluna za Beograd u 18:30.

Zbog građevinskih radova na prugama grčkih železnica, u sastavu ovog voza ne saobraćaju kola za prevoz praćenih automobila, a putnici će na delu relacije Đevđelija-Solun biti prevoženi autobuskim saobraćajem u organizaciji grčkih železnica.

Po završetku građevinskih radova, biće uvrštena i kola za praćenje automobila, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni.

Polazak voza "Balkan" iz Beograda je u 09:25 časova. Iz Sofije nastavlja u 21:00 časova put Istanbula (Sirkedži) u koji stiže u 08:00.

Polazak iz Istanbula (Sirkedži) je u 21:30 časova, u Sofiji je 08:43 , a u Beograd stiže u 18:33. Na delu relacije Istanbul (Sirkedži) - Halkali, putnici će biti prevoženi autobuskim saobraćajem u organizaciji turskih železnica.

Takođe, u letnjem periodu saobraćaće vozovi na relaciji Dimitrovgrad - Sofija, sa polaskom iz Dimitrovgrada za Sofiju u 11:55 časova i iz Sofije za Dimitrovgrad u 12:45.

Sve neophodne informacije mogu se naći na sajtu "Srbija Voz".

izvor: Tanjug, agencije, foto: nenetus/freedigitalphotos.net

POPULARNO