12.05.2017.

Remont u Voši? "Mnogi ne zaslužuju da nose dres Vojvodine"


Fudbaleri Vojvodine imali su šansu da se plasiraju u finale Kupa Srbije i da tako pred svojim navijačima na "Karađorđu" dođu do prilike da se bore za trofej ovog takmičenja

Predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković je u razgovoru za Mondo poručio da je možda bolje da se finale ne igra na "Karađorđu", pre svega zbog bezbednosti dve velike grupe navijača i prosto zbog većih stadiona u Beogradu, ali je prvenstveno bio pod utiskom slabog izdanja fudbalera "stare dame" koji su odigrali loš meč u Humskoj.

Dragoslav Vuković odbija da poveruje da samo polufinale Kupa Srbije i meč sa Partizanom nije dovoljna motivacija mladim igračima Vojvodine koji su "delovali smušeno" u Humskoj.

"Šta je potrebno da motivišeš mladog igrača pred onakvim ambijentom? Čovek kaže daj da to odigram, pa da umrem, a oni izađu kao babe, kao da su došli jer moraju, bez imalo želje... Naprosto - oni ne zaslužuju da nose dres Vojvodine. Znam da to nije popularno da kažem, ali sam besan i moralo je to da izađe iz mene", kazao je ljutito čelnik Vojvodine i potom "spustio loptu", piše Mondo.

"Ipak, ima jedan deo igrača koji se stvarno bore i izgaraju. To je možda polovina tima, a ona druga ne može ni da im vodu nosi", zaključio je on.

Pročitajte više >>> izvor: mondo.rs, foto: NSinfo