19.05.2017.

Radovi u Miletićevoj trajaće šest meseci


Uprava za građevinsko zemljište i investicije završila je tender za izbor izvođača radova u Miletićevoj ulici i njena rekonstrukcija uskoro bi trebalo da počne

Vrednost investicije je skoro 40 miliona dinara sa PDV-om, a ulica bi trebalo da bude zatvorena šest meseci u delu od Ulice Jovana Subotića do Grčkoškolske.

Na tenderu je bio samo jedan ponuđač, tako da je posao pripao firmama "Karin komerc" iz Veternika, "Elektrotehnika-Južna Bačka" iz Novog Sada, "Put-ivest" iz Sremske Kamenice, "Put-invest PZP" iz Bačkog Petrovaca i Geodetski biro "Geometar" iz Veternika, koji su zajedno podneli ponudu.

Miletićeva ulica će biti skoro potpuno rekonstruisana, odnosno izvodiće se radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, kao i na saobraćajnim površinama i javnoj rasveti.

Ove radove zajednički finansiraju Grad i Pokrajina, a u sklopu sporazuma Novog Sada sa Upravom za kapitalna ulaganja s kraja prošle godine, kojim je predviđeno da i Pokrajina izdvoji novac za rekonstrukciju Miletićeve i Partizanske ulice.

izvor: 021.rs, agencije, foto: NSinfo