07.05.2017.

Radovi - izmena režima saobraćaja u Kamenici


Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije obaveštava javnost da će, zbog nastavka radova na izgradnji fekalne kanalizacije sa crpnom stanicom u naselju Bocke u Sremskoj Kamenici
od ponedeljka, 8. maja, doći do privremene izmene režima saobraćaja na deonici državnog puta Novi Sad-Beočin, koja će biti na snazi do završetka radova.

Prema rešenju Ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture, biće zatvorena desna saobraćajna traka, gledano iz pravca Novog Sada, u dužini od oko 200 m, od pruge do skretanja za naselje Bocke. Kako ne bi došlo do potpune obustave saobraćaja na ovoj deonici, primenjivaće se naizmenično propuštanje vozila, što će biti regulisano svetlosnom signalizacijom, odnosno semaforom. Da bi se smanjile gužve u saobraćaju, privremeno će biti ukinuto i autobusko stajalište kod skretanja za naselje Bocke.

Nadležni apeluju na vozače da dodatno povećaju opreznost i svoju vožnju prilagode novim uslovima odvijanja saobraćaja, poštujući postavljenu saobraćajnu signalizaciju.