15.05.2017.

Po Futoškom parku na desetine parkiranih vozila (FOTO)


Brojna vozila mogla su se u nedelju videti parkirana po zelenim površinama u Futoškom parku

Kako su posvedočili prolaznici koji su se popodne zatekli u ovom parku, u pitanju je više desetina vozila iz drugih mesta, i moguće je da su u pitanju posetioci Poljoprivrednog sajma.

Nije poznato da li je ova vozila "pauk" Parking servisa naknadno uklonio.

Za vreme održavanja 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, od 13. do 19. maja, "Parking servis" je organizovao parking u ulicama Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice, od Hajduk Veljkove do Mičurinove ulice, na platou ispred sajamske hale, na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove, na platou između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice, ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj ulici, u Ulici braće Popović, neparna strana, od Ulice Branka Bajića do Ulice Stevana Mokranjca, u Ulici braće Popović, od Ulice Branka Bajića do Hajduk Veljkove ulice, u Ulici Branka Bajića, Mičurinovoj, Bogdana Garabantina i u dvorištu Zavoda za transfuziju krvi.

Na ovim lokacijama nalazi se preko 1.400 parking mesta, koja su pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan.

Kako je najavljeno iz ovog preduzeća, "Pauk" služba će raditi pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom.

izvor: 021.rs, agencije, foto: facebook.com/nsu.rs