Komisija za žalbe FSS: Prošle godine C.zvezdi, ove Partizanu i nema više


U petak se čekao odgovor na žalbu FK Partizan i u poslepodnevnim satima stiglo je zvanično saopštenje: "Partizanu će novčana kazna biti povećana, ali će publika moći da prisustvuje utakmici."
Crno-beli dostavili su medijima odluku koju su dobili i koju je potpisao Marjan Rnić, predsednik Komisije za žalbe.

Prvi čovek komisije, u izjavi medijima, rekao je da je FSS slično postupio i prošle sezone u slučaju Crvene zvezde, ali i da je ovo poslednji put da se klubovima čini i da više neće imati obzira..

"Prilikom razmatranja žalbe FK Partizan i donošenja ove odluke imali smo u vidu i da je isti princip bio primenjen i prošle godine, kada se Crvenoj zvezdi smanjila kazna sa dve na jednu utakmicu suspenzije pred poslednje kolo u prvenstvu. Nadamo se da se slični prestupi FK Partizan neće ubuduće događati, zato što Komisija za žalbe sigurno neće imati obzira kao što je to učinjeno ovog puta", rekao je predsednik Komisije za žalbe FS Srbije Marjan Rnić.


Zanimljivo?

Igrač FK Vojvodine Bogdan Planić kažnjen je sa zabranom igranja u dve prvenstvene/kup utakmice zbog crvenog kartona u meču FK Vojvodina - FK Radnički Niš. Najnovija informacija jeste da će i Planić biti u kombinaciji za meč, s obzirom na to da je ipak kažnjen sa samo jednom utakmicom suspenzije – naglašava Batak.

Zbog rasističkog skandiranja navijača u meču sa FK Crvena zvezda, FK Voždovac se kažnjava zabranom prisustva publike na svom stadionu na dve prvenstvene/kup utakmice.

izvor: agencije, foto: ilustracija

POPULARNO