23.05.2017.

Batak ostaje u Voši - naredne dve godine


Radoslav Batak koji je završio ovu sezonu na klupi FK Vojvodine i u naredne dve godine vodiće tim novosasdkih crveno-belih

Dnevniku je potvrđeno da je Batak postigao dogovor sa predsednikom kluba Dušanom Mijićem i predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina Dragoslavom Vukovićem o budućem angažmanu u klubu.

Batak je četvrti trener crveno-belih u ovoj sezoni, pošto su pre njega Vošu s klupe predvodili Nenad Lalatović, Dragan Ivanović i Aleksandar Veselinović.

Batak je rođen Novom Sadu 15. avgusta 1979. godine. Fudbalsku karijeru počeo je u Metalcu iz Futoga, iz kojeg se ubrzo preselio u Vojvodinu. Za crveno-bele je igrao od 1997. do 2003. godine, s tim što je kao mlad fudbaler često bio na pozajmicama. Potom se preselio u Dinamo iz Moskve (dve godine), pa je nosio dresove turskih prvoligaša Ankaraspora (četiri sezone) i Antalijaspora (jedna sezona). Put ga je zatim odveo u Budvu, dres Mogrena nosio je dve godine, a karijeru je završio u kazahstanskom Tobolu, 2012. godine. U perodu između 2007. i 2011. godine Batak je zabeležio 25 nastupao za reprezentaciju Crne Gore.

Potom se posvetio trenerskom poslu, radio je na Tajlandu, u ekipama Buriram junajteda i Sisaketa, a sada je postao šef stručnog štaba Vojvodine.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO