24.04.2017.

Žur buvljak u utorak u CK13: Možete i samo doneti stvari ili samo odneti - novac je bezvredan


Aprilski Žur buvljak održaće se u utorak, 25. aprila u Omladinskom centru CK13

Ukoliko imate bilo šta što vam više ne treba, a nekome može da zatreba (odeća, obuća, knjiga, društvena igra, alat, igračka) donesite na Žur buvljak. Možete doneti sve što vam padne na pamet i odneti sve što vam se svidi. Kako nije u pitanju klasična razmena, možete i samo doneti stvari ili samo odneti.

"Na našim žur buvljacima je novac bezvredan. Sve što je ispravno, upotrebljivo i u dobrom stanju je dobrodošlo. Zbog kapaciteta Besplatne radnje CK13 nismo u mogućnosti da smestimo kabaste stvari. Na žur buvljacima se poklanja, razmenjuje, reciklira, a uz sve to se i ljudi druže u našem klubu i dvorištu uz muziku i piće. Raskrčite vaše ormane, tavane i ostave i dođite na Aprilski Žur Buvljak", poručuju organizatori iz Infoteke CK13.

Žur buvljak će početi u 20 časova, a ukoliko dođete ranije u CK13 možete se zainteresovati za neke od programa koji su ovde prisutni svakog utorka. Naime, od 16 do 19 časova u prostorijama CK13 se održava besplatna radionica pletenja pod nazivom Heklica, dok vas od 17 časova čeka otvoreni klub, kao i ekipa iz Volonterskog Centra Vojvodine.

izvor: 021.rs, agencije, foto: ilustracija

POPULARNO