17.04.2017.

"Za ovo smo radili cele sezone i titula bi bila prava nagrada"


Odbojkaši Vojvodine NS seme poveli su 1:0 u finalu plej-ofa, ali to je tek prvi korak na putu do željenog cilja

Za naredni duel protiv Crvene zvezde spremaju jednako ozbiljno, motivisano i oprezno, kao da kreću od nule.

Druga utakmica igra se u ponedeljak, 17. aprila, takođe u Novom Sadu, u maloj sali Spensa. Meč počinje u 17.30 časova, a ulaz je besplatan.

- Sigurno je da nam pobeda u prvom meču mnogo znači, ali to je tek početna prednost, koja može da pomogne samo ako nastavimo u istom ritmu. Igra se na tri pobede, tako da je ovo samo prvi korak. Moramo još više da se potrudimo, da idemo dalje jako, hrabro i sa istom željom. Za ovo smo radili cele sezone i titula bi bila prava nagrada, ali neće biti lako. Crvena zvezda zna da igra ovakve susrete, ima odličan tim i moramo da svakoj narednoj utakmici pristupimo ozbiljno, oprezno i borbeno. Treba da popravimo još neke stvari, da naradimo ono što smo mogli bolje – izjavio je primač Miran Kujundžić.

I trener Nedžad Osmankač istakao je da uopšte nije bilo lako stići do prve pobede, ali da je pozitivno to što su momci pokazali da mogu prebroditi krizne trenutke i završnice setova odigrati najbolje.

 - Raduje me to što smo izdržali pritisak, ali ima tu šta da se ispravi, idemo dalje, korak po korak. Pobeda je važna, no ona je u arhivi i zanima nas samo sledeća utakmica. Ne treba leteti, nego čvrsto stati na zemlju i drugom duelu pristupiti kao da krećemo od nule. Verujem da će biti još teže i očekujem da ćemo i Crvena zvezda i mi dodatno podići nivo igre. Moramo još bolje, jače i upornije. Nadam se da ćemo opet imati podršku sa tribina – zaključio je Osmankač.

izvor, foto: okvojvodina.org