24.04.2017.

Vuković: Oni su objavili video klip kako bi sakrili svoju sramotu


Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina, oglasio se povodom incidenta koji se dogodio na utakmici sa Partizanom

Vuković, za kojeg su tvrdili da je izgovorio rečenicu "Zbog ove pesme ćemo pustiti Zvezdu, zbog ove pesme", istakao je da su čelnici Partizana namerno objavili video klip, a nisu otkrili ko je čovek koji je izgovorio spomenutu pretnju.

"Zašto nisu pokazali sliku na snimku, da se vidi ko je rekao. Oni su objavili video klip kako bi sakrili svoju sramotu. Ne mogu da kažem da li je neko to rekao, na snimku se ne vidi ništa, više se čuje pesma navijača. I da je neko rekao da će da pusti Zvezdu u sledećem kolu, to je moglo da bude rečeno u afektu. Nema govora o tome. FK Vojvodina niti je pustila Partizan, niti će pustiti Zvezdu, već će igrati za svoju publiku. Pretpostavljam da su objavili klip kako bi sakrili sramotu jer se to videlo na licima mnogih ljudi iz uprave Partizana koji su bili u loži. Zahvaljujem se predsedniku Partizana koji nas je nazvao i izvinio se zbog svega, ali znate kako kažu – desilo se to što se desilo", rekao je Vuković za B92.

izvor: b92.net, agencije, foto: youtube.com

Velike optužbe na račun Voše: Objavljen kompromitujuć snimak iz lože stadiona Partizana (VIDEO)