26.04.2017.

Voša želi u finale Kupa na svom stadionu - zapad, istok i sever za Slaninare


U prvom meču polufinala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine dočekuju ekipu Partizana

Navijači Vojvodine, a sa njima i novi šef stručnog štaba Radoslav Batak, nadaju se da će sutra Voša imati razloga za radost.

- Od kako sam se vratio sa Tajlanda pre šest meseci, pratio sam utakmice Vojvodine. Naravno, u radu sa igračima se sve vidi iz potpuno druge perspektive u odnosu na posmatranje utakmice sa tribina. Juče smo imali prvi trening i razgovarao sam sa skoro svim igračima, i pojedinačno i kolektivno. Jako mi je bitno da razmišljaju pozitivno i veruju u uspeh. Za ovo kratko vreme, ne možemo da uvedemo bilo kakve novine ili taktičke zamisli. Potrebna nam je podrška, a igrači imaju kvalitet i treba da im vratimo veru u to. Ako se budemo pridržavali onoga što se dogovorimo u svlačionici, mislim da možemo da odigramo dobar meč i izborimo povoljan rezultat pred revanš u Beogradu – kaže Batak.

Na pitanje novinara šta bi za Vojvodinu predstavljao povoljan rezultat, imao je spreman odgovor.

- Povoljan rezultat je svaki u kojem nećemo primiti gol, a mi ćemo ga dati – ističe Batak.

Predstavnike medija interesovalo je i kako je protekao njegov razgovor sa Dejanom Melegom, s obzirom na njegove nešto slabije partije ove polusezone u odnosu na prethodnu.

- Razgovor sa svakim je protekao pozitivno i oni će to i pokazati sutra – kaže Batak, dodajući da će verovatno biti promena u timu u odnosu na minuli meč protiv Partizana u Beogradu.

Njega ne brine to što je Vojvodina protiv istog rivala doživela poraz pre svega tri dana.

- Isto tako, u utakmici koju sam gledao prošle godine, Vojvodina je ovde igrala egal meč sa Partizanom, čak bila i bolja, a rezultat je bio 0:0. Optimizam zasnivam na tome što se sve ovo desilo tako brzo. I dalje sam uzbuđen i da imam pravo, sutra bih i ja sigurno mogao da odigram 45 minuta potpuno spremno – rekao je Batak.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 800 (zapad), 600 (istok), dok će karte za sever moći da se preuzmu besplatno. Jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi/preuzme najviše tri ulaznice. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi/preuzme više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

Ulaznice će se prodavati/preuzimati po principu “jedna ulaznica – jedna stolica”, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj, zapadnoj i istočnoj tribini. Ulazak na istočnu tribinu biće omogućen samo na ulaz pored restorana “Ognjište”.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Partizan. Za navijače Partizana rezervisana je isključivo južna tribina.

Na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena od strane policije i u nju će moći da uđu samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa kupljenom ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. FK Vojvodina apeluje na sve vlasnike sezonskih ulaznica da će za ulazak na ovu utakmicu kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4.

izvor: fkvojvodina.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Voša vraća titulu u Novi Sad - odluka danas, publika može da bude presudan faktorPOPULARNO