11.04.2017.

Voša časti - dres majica za sve navijače koji kupe kartu


Svi gledaoci koji kupe ulaznicu za meč prvog kola plej ofa Super lige protiv Napretka, na poklon će dobiti dres-majicu fudbalskog kluba Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak gostuju ekipi Radnika u 30. kolu Super lige Srbije, a već u utorak naredne nedelje, odigraće i meč prvog kola pleja ofa. S obzirom na to da je izvesno da će Vojvodina u plej of ući sa treće, a Napredak sa četvrte pozicije, jasno je i da će se ova dva tima sastati u prvom kolu i to u Novom Sadu.

Za tu priliku, fudbalski klub Vojvodina je pripremio specijalan poklon za svoje navijače, kao znak zahvalnosti za sjajnu podršku tokom čitave sezone, stoji na zvaničnom sajtu kluba.

Svi gledaoci koji kupe ulaznicu za zapadnu ili istočnu tribinu za meč protiv Napretka, na poklon će dobiti dres-majicu FK Vojvodina.

Ulaznice će se prodavati na blagajni stadiona na dan meča po cenama od 300 (zapad) i 200 dinara (istok), a utakmica će se igrati u utorak, najverovatnije sa početkom u 20:30 časova (konačna odluka tek treba da bude donesena).

izvor: fkvojvodina.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić