09.04.2017.

Uručeno nacionalno priznanje: Naj-poslovna žena Srbije


Predsednici Udruženja poslovnih žena Srbije, Sanji Popović Pantić, danas je uručeno nacionalno priznanje "Kapetan Miša Anastasijević", kao naj-poslovna žena Srbije

Njoj je, u okviru projekta "Put ka vrhu", to priznanje uručeno na svečanosti u Matici Srpskoj u Novom Sadu, saopštilo je Udruženje poslovnih žena.

U obrazloženju za dodelu nagrade navode da je prepoznat Sanjin doprinos unapređenju privrednog i društvenog ambijenta Srbije kao i vizija sa kojom već 19 godina uspešno vodi Udruženje poslovnih žena Srbije.

"Zahvalna sam što se moj rad i vizija prepoznaju i na ovaj način. Mislim da je dodeljivanje ovakve nagrade dokaz da je imidž ženskog preduzetništva kao pretežno socijalne kategorije promenjen na način da odgovara realnosti.

A realnost je, da je žensko preduzetništvo jedan od ključnih faktora ekonomskog rasta i razvoja Srbije", istakla je Popović Pantić.

Ona je dodala da joj zato dodatno predstavlja čast da primi nagradu koja se dodeljuje istaknutim stvaraocima i uglednicima, a koja nosi ime jednog od čuvenih dobrotvora, ali i preduzetnika koji je u svoje vreme bio ono što su danas najugledniji.

izvor: Tanjug, agencije, foto: ilustracija, patrisyu/freedigitalphotos.net