24.04.2017.

Terzić: Ono su krupne reči, jer je rečeno da su Zvezda i Vojvodina i ranije igrale nameštene utakmice


Ogromna prašina podigla se u srpskom fudbalu, a tenzija ne popušta
Počelo je optužbom Partizana da će Vojvodina narednog vikenda pustiti Crvenu zvezdu da pobedi u međusobnom duelu. Na seriju izjava iz crno-belog tabora, nadovezali su se odgovori beogradskih i novosadskih crveno-belih.

Konkretno o optužbama iz Humske, Terzić je rekao:

"Sve mi ovo liči na onu priču 'držite lopova' i pravljenje ambijenta za nedozovoljene, nekorektne i nesportske radnje sa njihove strane. Čudi me to od Vučelića, koji važi za iskusnog i pametnog čoveka i političara, da se izleti sa onakvom izjavom. Ono su krupne reči, jer je on tu rekao da su Zvezda i Vojvodina i ranije igrale nameštene utakmice. Dakle, nije kleveta šta će da bude, nego šta je bilo. Partizan ima najmanje moralnog prava da priča o poštenju. Pamtimo njihovih šest titlua i znamo prijateljske klubove sa kojima su igrali utakmice i znamo sa koliko bodova prednosti su ulazili u prvenstvenu trku. Ponavljam, sve mi je to - 'držite lopova'. Dizanje lažne prašine da bi oni mogli u miru da sprovedu nečasne radnje".

Dotakao se generalni direktor crveno-belih i Fudbalskog saveza Srbije.

"Strahujem od svih činilaca, ne samo do Saveza. Savez je jedan od činilaca, strahujem i od Disciplinske komisije i Sudijske organizacije, a predsednik Saveza je rekao da su oni nezavisni organi".

Pročitajte više>> mondo.rs, foto: instagram.com/nsinfo

POPULARNO