26.04.2017.

Planić o Leonardu: Prošao je pored mene i udario mi šamar


Štoper Novosađana i "kreativac" Beograđana bili su akteri možda i najburnije scene u današnjem derbiju na "Karađorđu"

Bogdan Planić poručuje da ga je Leonardo ošamario pre nego što je on, za udaranje, dobio žuti karton.

Završilo se žutim kartonom za Planića, a nakon meča smo ga pitali - šta se desilo?

"On je meni čovek udario šamar...", počeo je priču za Mondo Bogdan Planić, i pojasnio:

"Prošao je pored mene i udario mi šamar, i to sudija (Danilo Grujić) nije video, tako bar on kaže... Mada mi nije jasno kako nije video kad sam ja imao loptu u nogama, prvo me je udario sa leđa, pa kad sam šutnuo loptu onda mi je i šamar udario. Bio je to čist crveni karton!"

Štoper Novosađana nije govorio o njegovoj reakciji na "šamar" Leonarda, a nakon malo razmišljanja poručio je da su "i sudije ljudi i da ne mogu sve da vide" kao i da im je "oprošteno".

U razgovoru za Mondo poručio je da Vojvodina nije nezadovoljna ovim rezultatom, kao i da je dodatni motiv igračima to što se finale igra baš na njihovom domaćem terenu.

"Izgleda da su se obe ekipe fokusirale na to da ne prime gol u prvoj utakmici. Mislim da smo mi imali izglednije šanse, ne znam da li su oni imali jedan šut u okvir gola? Mi smo imali šanse Trujića, Vukasovića i Paločevića, i naravno da bi bilo lepše da sa prednošću idemo u drugi meč, ali ako u Humskoj postignemo gol imaćemo veće šanse nego oni", konstatovao je Planić koji je kazao da je novi trener Radoslav Batak doneo mnogo pozitivne energije.

Međutim, do revanša u Humskoj, Vojvodini slede i mečevi sa Crvenom zvezdom i Mladosti.

Brine li to njega i njegove saigrače?

"Brine nas, naravno... Ali, imamo fenomenalne uslove za oporavak na FC "Vujadin Boškov", i uz to imamo dvadeset igrača koji su uvek spremni da 'uskoče' i bar što se umora tiče - neće biti problema", zaključio je Bogdan Planić.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: youtube.com

Voša nerešeno protiv Partizana - odluka o finalu na JNA (VIDEO)


POPULARNO