10.04.2017.

Gaćinović na tribinama: Vojvodina stvarno ima katastrofalno suđenje i to je činjenica


Reprezentativac Srbije bio je gost na utakmici svog nekadašnjeg kluba i napustio "Karađorđe" razočaran. "Šampionska trka nije gotova"


Vojvodina je u nedelju remizirala sa niškim Radničkim (1:1) i tako produžila seriju bez pobede na tri meča.

Novosađani su propustili veliki broj prilika, ali je posle utakmice u Novom Sadu ponovo u prvi plan došlo suđenje, jer je Vojvodina primila gol iz penala, a u 93. minutu joj je poništen potencijalno pobedonosni pogodak.

Sve ovo sa tribina je gledao nekadašnji fudbaler novosadskog tima, Mijat Gaćinović, koji je stadion napustio razočaran, a dan kasnije se u razgovoru za Mondo osvrnuo na dešavanja na "Karađorđu".

"Vojvodina je utakmicu protiv Radničkog trebalo da dobije, ali bilo je mnogo sudijskih odluka na njenu štetu, kao što je slučaj svake sezone. Vojvodina stvarno ima katastrofalno suđenje i to nije nikakav alibi, nego činjenica. Sa takvim suđenjem je teško da se primaknete klubovima u vrhu, jer utiču i na psihu igrača. Kad se primaknete, onda odluke idu na vašu štetu, udalje vas i jako je teško", bez dlake na jeziku je bio ofanzivac Ajntrahta iz Frankfurta.

Reprezentativac Srbije smatra da šampionska trka u Srbiji nije gotova.

"Vojvodina je na trećem mestu, mislim da će tu i ostati do kraja. Teško će napasti Zvezdu i Partizan, koji su uvek na prva dva mesta, ali mislim da šampionska trka još nije gotova i da Partizan ima šanse.  Ali, Zvezda jeste u maloj prednosti…", rekao je Gaćinović.

izvor: mondo.rs, foto: fkvojvodina.rs