30.03.2017.

Voša vodi 1:0 - danas druga utakmica (ulaz besplatan)


Odbojkaši Vojvodine NS seme poveli su 1:0 u polufinalu plej-ofa, a novi izazov čeka ih u četvrtak, 30. marta

Ponovo na svom terenu, u 17 časova, Novosađani će odigrati i drugi meč protiv Pazovčana, a želja im je da naprave još jedan dobar rezultat.

- Pobeda u prvom meču nam je važna za samopouzdanje, a nadam se da smo iz tog duela nešto naučili i da ćemo to primeniti u novom susretu. Najvažnije je da od prvog do poslednjeg poena igramo ozbiljno, sigurno i koncentrisano, a ne da počnemo nešto da radimo tek na pola seta. Voleo bih da ova serija ne bude duga, ali svašta je moguće i očito je da Jedinstvo nije naivan protivnik. Želeo bih da pozovem navijače da u većem broju dođu na drugu utakmicu i pomognu nam na putu do cilja. Podrška sa tribina je izuzetno važna, a verujem da smo je i zaslužili – izjavio je igrač Vojvodine NS seme Nikola Peković.

Trener Nedžad Osmankač ukazao je na to da iskusna ekipa kao što je Jedinstvo neće praviti iste greške, kao u prvom meču, ali se istovremeno nada da to neće činiti ni njegovi momci.

- Verujem da nas očekuje još jedan težak duel. Pazovčani će doći još motivisaniji i rasterećeniji, oni nemaju šta da izgube. Kako god, dobro je što se pokazalo da možemo da računamo na više igrača i uvek neko može da uđe, da napravi preokret. Mi smo tim i svako treba da pruži doprinos. Kao i uvek, idemo korak po korak, od utakmice do utakmice. Vodimo 1:0 u seriji, ali moramo da nastavimo još jače, bolje, sigurnije. – istakao je Osmankač.

Ulaz je besplatan, a najavljen je i TV prenos.

izvor, foto: okvojvodina.org