09.03.2017.

U subotu prvo izvlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi"


Prvo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"
biće održano u subotu, 11. marta, objavilo je danas Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Izvlačenje će biti na Prvom programu RTS-a, u 17.45 časova, a predvidjeno je izvlačenje 177 nagrada.

U direktnom televizijskom prenosu biće dodeljen dvosoban stan u Beogradu u ulici braće Jerković-Padina, 12 automobila Fiat 500 L, četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe, sa avionskim prevozom, sa polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč Rolan Garosa, dva putovanja u Grčku za dve osobe, u trajanju od 10 dana.

Izvlačenje ostalih nagrada takodje će biti obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem live stream-a na sajtovima www.uzmiracun.rs i www.rts.rs.

U prvom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 10. marta do 23.59 časa.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18, 25. i 31. mart i gradjani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta.

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi 135,3 miliona dinara.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" predstavlja jednu od 68 mera Nacionalnog programa za borbu protiv sive ekonomije. Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije.

izvor: Beta, foto: ilustracija