18.03.2017.

Izmena režima saobraćaja zbog mitinga - zabrana u Njegoševoj i na Trifkovićevom trgu


Saobraćaj će u subotu, 18. marta privremeno biti izmenjen od 9 do 15 časova
na Bulevaru despota Stefana, Bulevaru cara Lazara, Keju žrtava racije, Beogradskom keju, Njegoševoj i Trifkovićevom trgu, kao i na Keju skojevaca u Petrovaradinu zbog parkiranja autobusa, odnosno mitinga Srpske napredne stranke.

Određena je privremena zabrana saobraćaja na krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci na Keju žrtava racije, Beogradskom keju i Bulevaru cara Lazara, počev od ulice Marka Miljanova do Bulevara oslobođenja.

Na levoj kolovoznoj traci Bulevara despota Stefana od Fruškogorske do Balzakove ulice, određuje se privremna zabrana saobraćaja tako da se na desnoj kolovoznoj traci odvija jednosmeran sabraćaj u smeru ka Balzakovoj ulici.

Privremena zabrana saobraćaja određuje se i na desnoj kolovoznoj traci Keja skojevaca od drumsko-železničkog mosta do Varadinskog mosta tako da se u suprotnoj kolovoznoj traci odvija jednosmeran saobraćaj u smeru ka drumsko-železničkom mostu.

Zabranjuje se saobraćaj i u Njegoševoj ulici i na Trifkovićevom trgu, kao i korišćenje parking garaže iza zgrade SNP-a zbog potrebe parkiranja vozila organizatora skupa.

izvor: dnevnik.rs, foto: instagram.com/nsinfo