19.03.2017.

Trujić: Pokušaćemo da u pobedničkom stilu završimo ovaj deo prvenstva


U 27. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Mladosti

Izvesno je da će se u prvih jedanaest u crveno-belim dresovima naći i Nikola Trujić.

- Gledali smo video-analizu igre Mladosti, ali i bez toga znamo kako igra tim trenera Milovanovića. Verujem da će gosti probati da stanu u srednji blok i da nas iznenade kontranapadima, pa ćemo pripremiti odgovarajuću taktiku. Ne treba da se plašimo rivala, ali ne smemo ni da smetnemo s uma da bi i bod puno značio Lučancima. Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima, onaj nesrećni poraz od Zvezde smo zaboravili i pokušaćemo da u pobedničkom stilu završimo ovaj deo prvenstva – najavio je Trujuć.

Samo dva puta se Trujić u ovoj sezoni upisao u listu strelaca.- Ne opterećujem se golovima. Bitno je da igram dobro i ispunjavam zadatke koje mi trener poveri. Mogu i da aisistiram, kao u Gornjem Milanovcu, a golovi će doći. Najvažnije je da Vojvodina pobeđuje i uvećava broj bodova, a to nam je mnogo lakše da činimo kada uz sebe imamo veliki broj navijača i očekujem da će i oni doći na “Karađorđe” u lepom broju – nada se Trujić.

Utakmica između Vojvodine i Mladosti na programu je u nedelju od 17 časova na “Karađorđu”, a ulaznice za ovaj meč moći će besplatno da se preuzmu na blagajni. Ulaznice za zapad i istok preuzimaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever preuzimati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Jedno lice moći će da preuzme najviše tri ulaznice, a za ulazak na stadion ulaznice će morati da imaju i deca svih uzrasta. Blagajne će biti otvorene na dan meča od 16 časova.

izvor: dnevnik.rs, fkvojvodina.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić