04.03.2017.

Rok se vraća u Blok - Atheist Rap, Gužva u 16-ercu, Pogon...


Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se ovogodišnji Blokstok Festival, održati 3. juna

Prvi najavljeni izvođači su beogradski Pogon, osiječani Gužva u 16-ercu, dok će boje Novog Sada braniti kultni Atheist Rap.

Pogon je bend iz Beograda koji svojim entuzijastičnim zvukom diže ljude na noge. Postoje od 2004. godine i iza sebe imaju tri albuma.

Gužva u 16-ercu je punk-rock band iz Osijeka , osnovan 1993. godine. Iza sebe imaju 3 studijska albuma i mnoštvo live i televizijskih nastupa. Njihove svirke su uvek posećene u masovnom broju.

Atheist Rap je jedan od najjačih stubova novosadske muzičke scene. karijera duga preko 25 godina govori o njihovoj kreativnosti da svakim novim problemom dočaraju svakodnevni život i iznesu mišljenje o svemu oko njih zbog čega ih publika obožava i redovno posećuje njihove koncerte. Iza sebe imaju 7 studijskih albuma i DVD izdanje.

Pored najavljenih izvođača, uskoro slede nova saopštenja, kao i objava konkursa za mladi bend koji će dobiti priliku da otvori ovogodišnji festival.

Festival Blokstok se nakon četvorogodišnje pauze, vratio u maju 2015. godine i ispunio očekivanja kako organizatora, tako i posetilaca. Ove godine, Blokstok se tradicionalno održava u Železničkom parku u subotu, 03.06. sa početkom u 17 časova.