22.03.2017.

Radionica - Ponovno povezivanje sa svojim emocijama


Peter Haworth jedan od osnivača Britanske psihodramske asocijacije
i senior trener Oksfordske škole psihodrame i integrativne psihoterapije (OSPIP), dolazi u Novi Sad 25.- 26. marta da održi iskustveno-edukativnu radionicu.

Ova jedinstvena dvodnevna radionica će koristiti metod psihodrame koji je ujedinjen sa tehnikama telesne terapije koju je razvila Susan Aaron iz Kanade. Suzan Aaron je osnivačica tehnika telesne psihodrame koja je nagrađena za inovaciju u psihoterapiji od Američke asocijacije za grupne terapeute.

Kada smo se rodili, mogli smo najslobodnije da izražavamo naša primarna osećanja tuge, besa, straha i radosti. Odrastajući, morali smo da naučimo da kontrolišemo izražavanje svojih emocija u mnogim socijalnim situacijama. Za mnoge ljude, ovo vodi ka potiskivanju emocija koje može da ima ozbiljne posledice na pishičko i fizičko zdravlje.

Na ovoj radionici će učesnici moći da istraže koje emocije teško izražavaju i kako se nose sa određenim emocijama, takođe i da ispitaju razloge za to. Peter Haworth će prikazati na koje načine je bezbedno i adekvatno ispoljiti i izraziti svoje emocije, integrišući tehnike psihodrame sa telesnom psihodramom.

Pored Peter Haworth-a iz Velike Britanije, radionica će biti vođena uz tim psihodramskih psihoterapeuta koji su takođe završili trening telesne psihodrame kod Susan Aaron:

Vörös Karolina, diplomirana psihološkinja, psihodramska psihoterapeutkinja sa završenom edukacijom iz telesne psihodrame. Vodi psihodramske grupe u Novom Sadu i Subotici.

Lucija Jelić, master psihološkinja, psihodramska psihoterapeutkinja i na završnoj godini edukacije iz telesne psihodrame. Vodi psihodramske radionice u Novom Sadu i drugim gradovima i trenutno je u procesu pravljenja kontinuirane iskustvene psihodramske grupe.

Sonja Savić je psihodramska psihoterapeutkinja, EMDR terapeutkinja i dečija integrativna psihoterapeutkinja. Poseduje Nacionalni i Evropski sertifikat za psihoterapiju. Živi i radi u Beogradu, sa decom i mladima, i svima onima koji se tako osećaju.

Jelena Milić Jerković je psihodramska psihoterapeutkinja I specijalna pedagoškinja.
Poseduje Nacionalni sertifikat za psihoterapiju. Bavi se individualnom i grupnom psihoterapijom.

Prijava: nspsihodrama@gmail.com uz popunjen prijavni formular koji ćete dobiti na napisanoj email adresi.

Svi učesnici radionice će dobiti sertifikate sa potvrdom o 16 iskustvenih sati.

Broj mesta je ograničen

Više informacija na linku: Ponovno povezivanje sa svojim emocijama


foto: samarttiw/freedigitalphotos.net