08.03.2017.

Ivanović: Neshvatljiv pad, da li je u pitanju dekoncentracija igrača ne znam...


Vojvodina je izgubila od C.zvezde posle preokreta

Dragan Ivanović, je bio razočaran padom u igri svojih fudbalera.

"Neshvatljiv pad, da li je u pitanju dekoncentracija igrača ne znam. Žao mi je što nismo igrali bolje u drugom delu, jer smo bili dobri u prvom. Videćemo šta možemo da uradimo da psihološki vratimo ekipu", rekao je Ivanović i dodao:

"Pali su vezni igrači u centralnom delu, tu smo izgubili pritisak i dozvolili Zvezdi da igra. Nismo uspeli da nametnemo ritam kao u prvom poluvremenu".


- Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. U prvom poluvremenu smo odigrali izvanredno i sve je funkcionisalo kako treba. Međutim, bez obzira na to, rekao sam da je 2:0 veoma neprijatan rezultat i da ne sme da dođe do opuštanja. Prvi gol smo primili tako što su pojedini igrači okrenuli leđa. Usledio je pad koncentracije, nismo mogli da se povežemo i Crvena zvezda je napravila totalni preokret. O mnogo čemu ćemo morati da porazgovaramo, iako ne mogu biti toliko razočaran predstavom koju smo pružili, s tim da je za analizu da li pojedini igrači mogu da izdrže 90 minuta u jednom ozbiljnom ritmu. I kod nerešenog i kod negativnog rezultata, imali smo dve-tri kolosalne prilike koje nismo realizovali, a na kraju je i Trujić imao stopostotnu priliku za izjednačenje. Moramo da podignemo glavu gore i nastavimo dalje. Bez obzira na negativan rezultat na poluvremenu, Crvena zvezda je pokazala da ima samopouzdanje i kvalitet. Mojim igračima nemam šta mnogo da zamerim, a u analizi ćemo videti gde je napravljena greška i nastaviti prvenstvo dalje – izjavio je Ivanović.

foto: fkvojvodina.rs