20.02.2017.

Uzmi račun i pobedi - definisan nagradni fond: 6 stanova u Beogradu, Fiati 500, Pariz, Njujork, Grčka...


Vlada Srbije je danas usvojila pravila nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”
a definisan je i nagradni fond. Učesnici mogu da osvoje šest stanova u Beogradu, automobile “Fiat 500 l”, putovanja u Pariz , Njujork, letovanje u Grčkoj...

Ministarka uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić je na konferenciji za novinare precizirala da se najvrednije nagrade – stanovi nalaze na tri lokacije: četiri stana su u naselju Braća Jerković (stanovi su dvosobni, oko 50 metara kvadratnih), jedan u naselju Stepa Stepanović (83, 20 metara kvadratnih) i jedan u naselju Beograd na vodi ( 62 metra kvadratna).

Kako je istakla pet stanova je Republička direkcija dobila od Direkcije za građevinu, dok je onaj u ekskluzivnom naselju “Beograd na vodi" dobijen neposrednom pogodbom budući da je Republika Srbija vlasnik 32 odsto preduzeća “Beograd na vodi.” Za to je izdvojeno preko 20 miliona dinara.

Oni koji budu imali sreće da budu izvučeni u direktnomTV prenosu na RTS -u 11, 18, 25. ili 31. marta postaće vlasnici ne samo ovih stanova već i vlasnici 50 automobila marke "Fiat 500 l."

Neki od revnosnih građana koji su se priključili borbi protiv sive ekonomije osvojiće nagradno putovanje u Njujork za dve osobe, a neki će otputovati u Pariz i dobiće karte za Rolan Garos. U igri je i omiljena letnja destinacija Srba – Grčka i čak deset učesnika nagradne igre dobiće besplatno letovanje.

I ovde nije kraj… Učesnici nagradne igre mogu da osvoje i 50 frižidera, laptop računara, televizore, tablete, veš mašine kao i mašine za sudove, blendere, mikrotalasne pećnice.

Spisak nagrada biće od sutra, 21. fabruara dostupan na stranici www.uzmiracun.rs.

”Dodelićemo 742 nagrade. Ono što je važno je da napomenemo da građani poštuju pravila, a to je da mogu da pošalju maksimalno 10 računa ili slipova u jednoj koverti čija je minimalna vrednost 100 dinara”, ponovila je ministarka Brnabić.

Ona je istakla da je do danas prodato milion i 200.000 koverti i da je poslato oko 12 miliona računa.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: ilustracija