03.02.2017.

Prijavljivanje za profesionalne vojnike u kasarni "Jugovićevo"


Prijavljivanje budućih profesionalnih vojnika održaće se u ponedeljak, 13. februara u kasarni "Jugovićevo", Avijatičarska 24

Kandidati će aplicirati za dva mesta u pešadiji, pet mesta i oklopnim jedinicama, jedno mesto u službi telekomunikacije i dva mesta u saobraćajnoj službi.

Obrazac prijave za popunu radnih mesta profesionalnih vojnika, kandidat dobija, popunjava i lično podnosi najkasnije do 9 časova u kasarni. Uz prijavu kandidat treba da donese ličnu kartu i diplomu o završenoj školi. Istog dana vršiće se i fizička provera kandidata pa je neophodno poneti i sportsku opremu. Za popunu slobodnih mesta mogu da se jave državljani Srbije koji su dobrovoljno služili vojni rok sa oružjem a mlađi su od 30 godina. Sa najboljim kandidatima biće zaključen ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina. Više informacija sa uslovima za prijavljivanje, adresama i kontakt telefonima mogu se pronaći na sajtu Vojske Srbije www.vs.rs i sajtu Ministarstva Odbrane www.mod.gov.rs .

Prijem u profesionalne vojnike održaće se i u Pančevu, Bačkoj Topoli i Sremskoj Mitrovici kada je u pitanju Vojvodina, kao i u još 15 gradova u Srbiji.