04.02.2017.

Meleg i Paločević ostaju u Voši - dva igrača iz Ugande, sa Kupa afričkih nacija dolaze na probu


Od petka sa ekipom Vojvodine treniraju i dvojica veoma bitnih fudbalera za igru tima

Predsednik Nadzornog odbora novosadskog superligaša Dragoslav Vuković ima pune ruke posla, prenosi Dnevnik

 O igračima koji bi trebali da dođu na probu je rekao:
- Trebalo bi da se pojave dva reprezentativca Ugande, koji su nastupili za svoju zemlju na Kupu afričkih nacija, i još jedan fudbaler koji igra u špicu. Ne bih se izjašnjavao o njihovim imenima, jer uvek je moguće da dođe do promena u poslednjem trenutku.

Izuzetno bitan segment delovanja članova uprave odnosi se na sređivanje finansijske situacije, piše Dnevnik.
- Uspeli smo da finansijski ispeglamo dosta toga. Ćutimo, radimo i regulišemo sve goruće probleme. Više ne postoji ni teorijska mogućnost da FK Vojvodina, koji je bio veoma ranjiv, bude zaustavljen zbog nekog duga, poput onog za struju, a paralelno smo uspeli da sačuvamo i ekipu. Iako prelazni rok i dalje traje za pojedine inostrane zemlje, kao i u Srbiji, ne očekujem da će još neko napustiti naše redove. Već smo regulisali zaostale obaveze, a uskoro ćemo potpuno izmiriti plate Radnoj zajedinici i igračima, kao i dugovanja za porez, tako da ćemo stvoriti mnogo normalnije uslove za svakodnevno funkcionisanje kluba.

I dalje postoji mogućnost da neko od igrača ode u slučaju dobre ponude.
- Iskreno mislim, to ponavljam, da niko više neće napustiti Vojvodinu u ovom prelaznom roku, jer konkretnih ponuda iz inostranstva za neke od fudbalera jednostavno nemamo. Ne želimo, s druge strane, da pojačavamo neke naše ekipe i transferi u njih su mogući jedino u slučaju da nam ti klubovi isplate ozbiljno obeštećenje. Dobro poznajem situaciju u srpskom fudbalu i teško je verovati da neko to može da učini u ovom trenutku - kaže za Dnevnik Dragoslav Vuković.

Od petka sa ekipom Vojvodine treniraju i dvojica veoma bitnih fudbalera za igru tima, kapiten Dejan Meleg i novopečeni reprezentativac Aleksandar Paločević.

- Njih dvojica će trenirati najnormalnije i konkurisati za sastav ekipe. Neki naši potezi bili su iznuđeni i nismo mogli da dopustimo da se pojedinci stavljaju iznad interesa Vojvodine. Sada je sve došlo na svoje mesto i očekujem da pomenuta dvojica fudbalera budu i na proleće uspešni, kao što su to bili i tokom jesenjeg dela – rekao je Vuković za Dnevnik.

izvor: dnevnik.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić