07.02.2017.

Ledena šuma - besplatna za novosadske učenike u organizovanim grupama


Novosadska čarolija produžena je do 19. februara i do kraja svog rada otvorila je vrata novosadskim osnovcima i srednjoškolcima
koji će moći besplatno da se oprobaju u disciplini koja je ove zime postala najzastupljenija sportska aktivnost naših sugrađana.

Otvoren poziv upućen je svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Novog Sada, da u organizovanim grupama i uz nadzor i pratnju nastavnog osoblja posete klizalište Ledena šuma u Dunavskom parku.

Termini od 09:30, 11:30, 13:30 i 15:30 radnim danima besplatni su za sve grupe iz osnovnih i srednjih škola koje svoj dolazak najave organizatorima putem maila ledenasuma@gmail.com .

Ulaz na klizalište biće besplatan u navedenim terminima dok će svi oni koji ne poseduju svoje klizaljke iste moći da iznajme po ustaljenoj ceni od 150 dinara.

Od samog otvaranja manifestacije Ledena šuma, Dunavski park posetilo je preko 150.000 posetilaca koji su, pored klizanja, mogli da uživaju i u bogatoj gastronomskoj ponudi, kulturno-zabavnom programu kao i samoj atmosferi parka.

izvor: rtv.rs, foto: facebook.com/klizalisteledenasuma