02.02.2017.

Koverte za nagradnu igru - planule do podne


Jedna osoba može da uzme pet koverata

Da su Novosađani ozbiljno shvatili borbu prtiv sive ekonomije i počeli da sakupljaju fiskalne račune, svedoči i činjenica da u pojedinim poštama u gradu već u podne nije bilo koverata za nagradnu igru Ministarstva finansija „Uzmi račun i pobedi”.

U pošti na Futoškom putu, prekoputa Elektrotehničke škole, kako nezvaničn saznaje Dnevnik, koverata nije bilo već oko 11 časova, a dobili su 500 primeraka za taj dan, a slična situacija je bila i u poštama na Limanu tri. Bez obzira na veliku zainteresovanost građana, u Glavnoj pošti je bilo koverata, i dobijaju ih i pre podne i posle podne, odnosno kad je dostava. Da ne bi bilo zloupotrebe, jedna osoba može da uzme pet koverata.

Slanje fiskalnih računa i potvrda za plaćanje karticama (slip) počelo je juče i trajaće do kraja marta. Organizovanjem nagradne igre „Uzmi račun i pobedi” Ministarstvo finansija želi da motiviše građane da se uključe u borbu protiv sive ekonomije. Pravo na učešće imaju svi punoletni građani Srbije koji sakupe najmanje deset fiskalnih računa ili deset slipova minimalne vrednosti od 100 dinara iz ove godine. U martu će biti organizovana četiri izvlačenja, a dodeljivaće se automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, kao i glavna nagrada, stan u Beogradu.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: MDULS

Najčešće postavlјana pitanja o nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“